Sok szülő azt hiszi, hogy a gyerek azért bukott meg matekból, mert hanyag és figyelmetlen volt. Több ezer gyerek oktatása után rájöttünk, hogy a legfőbb ok az, hogy már sokkal korábban lemaradt, és nem értette igazán.

A matematika oktatása olyan, mint felmászni egy létrán. Ha egy két fok hiányzik, lehetetlenné teheti a továbbjutást.

Megkaptátok a bizonyítványt, és a matematika sorában elégtelen van. A szülők 90%-a ettől ideges és feszült lesz. Küldetésünk, hogy visszaadjuk a nyugalmadat, gyermekedben pedig magabiztos tudást építsünk.

Olyan lehetőséget kínálunk Neked és a gyermekednek, amivel hatékonyan behozza a lemaradását évismétlés nélkül, sikerélményeket gyűjt, és jövőre már könnyebben fogja venni az akadályokat.

  • Cikinek érzed, hogy a gyereked megbukott matekból?

  • Aggódsz azért, hogy mi lesz így vele a jövőben, mennyire lesz az egész életére befolyással?

  • Amikor megtudtad, hogy meg fog bukni, esetleg azt érezted, hogy szülőként kudarcot vallottál?

  • Neheztelsz a gyerekre, mert úgy gondoltad, hogy mindent megteszel év közben, és mégsem sikerült megfelelni?

Van egy jó hírünk!

Félreteheted minden rossz érzésedet a bukással kapcsolatban egyszer és mindenkorra. Pótvizsga felkészítő tananyagunk segítségével gyermeked játékosan, néha szórakoztatóan, de ugyanakkor rendesen fel tud készülni a vizsgára.

  • Ehhez nem kell tanárhoz hordanod, vagy éppen nem kell egy idegen tanárt beengedned otthonodba, hanem számítógép vagy okostelefon vagy tablet segítségével önállóan fel tud készülni úgy, hogy a tanulás közben leköti őt. Az egész éves tananyagot lépésről-lépésre, annak az alapozásától kezdve átveszi vele az intelligens, személyreszabott oktatóprogramunk, ami házi magántanárként kíséri, javítja és irányítja a tanulását.
  • Videóink akkor is hatékonyan segítenek a pótvizsgához tartozó tananyag megértésében, ha a gyerek korábban vesztette el a fonalat, mert van lehetősége bepótolni, gyakorolni, újra tanulni.
  • Szülőként nyomon követheted, hogyan halad a gyerek a tananyaggal, mert minden tevékenységét naplózzuk, a válaszainak az eredményét megmutatjuk.

Gergely fiam matek pótvizsgája jól sikerült, igaz a nyáron én is ellenőriztem és segítettem neki, ha kellett, de nagyon nagy hasznát vette (vettük) az önök videóinak. Az idén már van 5-ös jegye is matekból, holott ő történelemből szeretne majd emelt szintű érettségit tenni.

A. Katalin

Nagyon sokat segített. A fiam önállóan dolgozott vele nyáron. Nem kellett nyaggatni, hogy tanuljon már, és sikeresen készült fel a pótvizsgára.

 Veronika

 A Bálintnak sikerült a pótvizsga! Neki nem is kellett szóbeliznie. Nagyon szépen köszönjük a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!

Jaszovszky Edit

Amikor először megláttam ezt az oldalt bevallom kételkedtem benne hogy működik, de úgy gondoltam egy próbát megér! Ma voltam pótvizsgázni, és 3 as lett, ami nagy részben az oldalnak köszönhető.

 Szűcs Róbert

Tovább a vásárláshoz »

Online, interaktív, pótvizsgára felkészítő oktatóanyagunk 1. osztálytól az érettségiig a diákok rendelkezésére áll

Több mint 30 éve matektanárnőként dolgozom. 17 év közoktatásban eltöltött tanítás alatt megszületett és megérett bennem a gondolat, hogy matematikát hatékonyan nem lehet 20-30 gyereknek egyszerre tanítani.

B. Békési Beáta

Ezért hoztuk létre a Matek Oázist, ahol immár csaknem 10 ezer gyerek tanulja sikerrel a matekot az alaposan átgondolt, jól felépített interaktív tananyagokkal.

Az a küldetésünk, hogy minden iskolás gyermek sikernek élje meg a matek dolgozatokat.

A tananyagok bárhonnan elérhetőek internet segítségével (akár nyaralás alatt is egy órát rászánhat a gyerek).

A tananyagok mellett JÁTÉKOKKAL is fejlesztjük a gyerek életkorának megfelelő matematikai képességeit.

Még mindig bizonytalan vagy?

Kérdés:
Nem hiszem, hogy egy internetes matek program hatékonyabb, mint egy matektanár személyesen.
Válasz:
De! :) Olyannyira biztosak vagyunk benne, hogy visszaadjuk a tanfolyam díját, ha nem ment át a pótvizsgán.

Kérdés:
Én nem engedem a gyerekemnek még, hogy számítógép előtt játsszon.
Válasz:
Mi is azt gondoljuk, hogy a TÚLZOTT számítógép használat káros. De lássuk be, a 21. században vagyunk, és léteznek hasznos, társadalmilag szükséges internetes területek. Ilyen a mi tananyagunk is, ahol a gyermek nem találkozhat káros tartalommal.

Kérdés:
Nekem kell a gyerek mellett ülnöm?
Válasz:
Nem szükséges a gyerek mellett ülnöd. Azt tanácsoljuk, hogy alkalmanként néhány percet szánj rá, hogy elindítsd, v ellenőrizd a tanulási naplót. Ezen kívül nem szükséges elmagyaráznod semmit, mert a gyereket fókuszban tartva mindent elmagyaráz a programon Bea vagy Nelli vagy épp Zsuzsi tanárnő.

Kérdés:
Mi van, ha az én gyerekem nem akar a programmal tanulni?
Válasz:
A tananyagot nemcsak elmagyarázzuk, hanem apró sikerélményekkel, biztatással, kedvességgel, türelmes magyarázattal motiváljuk, ezért diákjaink többsége örömmel tanul a Matek Oázissal.
Amennyiben a te gyermekednek mégsem jönne be, 2 héten belül kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett összeget.

Szeretném önökkel tudatni, hogy sikeres pótvizsgát tettem, és hogy ezt részben az önök oldalának köszönhetem. Nagyon jó kis oldal, jobban megértettem vele a matekot mint egy matek tanárral.

 Petz Judit

A fiaim (és természetesen magam) nevében írok, akik nem jeleskednek a matematikában. Mindketten középiskolások és sajnos a tavalyi év vége elég gyászosra sikeredett. A nyáron azonban videóitok segítségével sikerült némileg bepótolni a hiányosságokat és így a pótvizsgát sikeresen teljesítették. Sőt a nagyobbik csak 1-2 ponttal maradt el a 4-estől!
A felkészülésük alkalmával én is belenéztem az anyagokba és csak elismeréssel szólhatok róluk. A hangos magyarázatnak köszönhetően jól elsajátítható a tananyag, ha valamit nem értettek bármikor visszaléphettek és újból meghallgathatták. Nagyon sok gyakorlati tanácsot kaptak: hogyan kezdjenek hozzá a feladatok megoldásához, mire ügyeljenek, mit tartsanak észbe. ... Szívből ajánlom majd honlapotokat azoknak, akiknek szintén problémájuk van a matekkal.

V. Tünde

Készüljön fel gyermeked a pótvizsgára a Matek Oázissal!

Tapasztalataink szerint egy pótvizsgára felkészüléshez legalább 20-30 óra magánóra szükséges, és ezen felül még jó néhány óra gyakorlás. Ha nem akarsz rászánni erre 60-90 + ezer forintot és szeretnéd, hogy gyereked sikerrel teljesítse a pótvizsgát, akkor válaszd inkább a mi oktatóanyagunkat. Ha most megrendeled, akkor lesz ideje végigmenni a tananyagon és kényelmesen felkészülni.

Ha úgy döntöttél, hogy segítesz a gyermekednek, hogy valóban sikeres pótvizsgát tegyen, akkor nem kell mást tenned, mint kattints ide, válaszd ki az évfolyamot, és menj végig a vásárlási folyamaton.

Tovább a vásárláshoz »

Akár havi részletre is

Ha a részletfizetést választod, már az 1. részlet befizetése után automatikusan beállítjuk a hozzáférésedet az összes megrendelt tananyaghoz.

Hogyan férsz hozzá a tananyagokhoz?

Ugyanúgy, ahogy most az ingyenes tananyagokat használod a tananyag oldalakon. A regisztrációs adataiddal belépve a rendszer automatikusan felismeri, hogy melyik tananyagokhoz vásároltál jogosultságot. A befizetés után AZONNAL automatikusan megkapod a hozzáférési jogosultságot. A tananyagokat akárhányszor újra nézheted.

2 számítógépről használható

2 számítógépről (vagy okostelefonról, tabletről) tudod használni a rendszert. Hogy melyik kettőről, azt később is bármikor módosíthatod, de technikai ügyfélszolgálatunk akár hétvégén is szívesen segít, ha netán gondod lenne vele.

Elégedettségi garancia

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Nem kockáztatsz semmit a vásárlással, mert 2 héten belül visszaváltjuk a csomagot, ha valami miatt mégis meggondolnád magad (kivétel: ha nincs garanciális idő, pl.vizsga előtt 2 héttel).

Pótvizsga garancia

100% PÓTVIZSGA SIKER GARANCIA

Ilyet nem találsz máshol!

Ha a Matek Oázis PÓTVIZSGA felkészítő csomaggal készül gyermeked a pótvizsgára, és netán mégsem sikerülne a pótvizsgája, visszafizetjük a tanfolyam árát.

Ne aggódj! Akik eddig velünk készültek a pótvizsgára, azoknak szinte kivétel nélkül a várakozást meghaladóan jól sikerült a pótvizsgája.

Tovább a vásárláshoz »

Szeretettel vár a Matek Oázis csapata;)

 

B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár
​​​​​​​
 
Tavaszi kihívás​​​​​​​
TAVASZI KIHÍVÁS
Matekozással most duplán nyerhetsz! 
A jobb jegyen kívűl most Laptop-ot vagy
más  értékes nyereményt zsebelhetsz be!
Elolvasom "De az iskolában nem így tanították!"

"De az iskolában nem így tanították!"

2024. március 04.

Több szülő úgy véli, hogy nem szabad a gyereknek másképpen tanítani a matekot (de persze mást sem), mint ahogyan az a suliban elhangzott. Mert különben csak "megkeveredik" szegény gyerek.

Szabad-e matekozni hétvégén?
2023. március 10.

Tavaszi kihívás​​​​​​​
​​​​​​​

TAVASZI KIHÍVÁS

Matekozással most duplán nyerhetsz! 
A jobb jegyen kívűl most Laptop-ot vagy más  értékes nyereményt zsebelhetsz be!