A Matek Oázis tananyagait azzal a céllal készítjük, hogy a diákjaink örömmel, szívesen matekozzanak. Játékosan, rendszeres sikerélményekkel motiváljuk őket.

Szülőként jó megoldás lehet, ha eleinte együtt ülsz le vele a számítógép elé, amíg rá nem érez az ízére. Azután viszont már önállóan is tud vele haladni, a videókon kívül nem kell neki más segítség.

Anya és fia a Matek Oázisoznak

Mindemellett, ha célon tartás végett biztosabbnak érzed, akkor a továbbiakban is gyakorolhatsz szülői (táv)felügyeletet. 

Erre a célra fejlesztettük ki a TANULÁSI NAPLÓT, ahol a Matek Oázisban töltött idejét és eredményességét is bármikor nyomon követheted. 

Kiderül, vajon tényleg a videót nézte-e a képernyő előtt, vagy el-el kattintgatott, és nem igazán a tanulással foglalkozott. Válaszolt-e a videón feltett kérdésekre, amik azért vannak, hogy a folyamatos megértést biztosítsák számára, de egyúttal sikerélményt is biztosítanak neki - ha hajlandó tényleg elgondolkodni (picit) a kérdéseken. 

Első ránézésre talán nem teljesen nyilvánvaló az értelmezése, ezért a Tanulási naplóról külön videót is készítettünk a tananyag oldal tetején a Bemutató videók között. 
 

A naplót belépést követően az Adataim menüpontból érheted el. A lap tetején a Segédlet is a naplóban való gyors eligazodást segíti.

Arra biztatlak, hogy (belépést követően) nézd meg gyermeked Tanulási naplójában, hogy mit szorgoskodott a Matek Oázisban!

(Ha esetleg nem lennél elégedett az eredménnyel, próbálj meg szeretetteljesen hatást gyakorolni rá, leülni vele közösen a gép elé, hogy használja a videókat. Ha további segítségre, vagy infóra lenne szükséged, kérdezz, szívesen válaszolunk. )

Figyelem! A tanulási naplót azokon az tananyag oldalakon tudod megnézni, ahol minimum PRÉMIUM előfizetői jogosultságod van.

Kattints ide gyermeked Tanulási naplójához! 

B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár