Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
azisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felvértezünk a matek dolgozat ellen!
Be tudod hozni minden lemaradásodat, garantáltan javítasz a matekjegyeden

Minden második gyermek – saját bevallása szerint - szorong matekdolgozat előtt. Még a szüleik sincsenek ezzel mindig tisztában. A szorongás mértéke változó: van, akinél átlagos vizsgadrukk tünetei jelentkeznek és van, akinek gyomorgörcse, fejfájása, pánikrohama van.

A matek nehéz tantárgy. Ugyanakkor sokan gondolják úgy, hogy legnagyobb részére semmi szükségük nem lesz az életben – ezzel még kisebb a motiváció arra, hogy szívesen foglalkozzanak vele…

De hiába félünk tőle és hiába gondoljuk, hogy nem való semmire: a matek végigkísér minket az iskolai évek alatt! A jobb matek eredmények pedig megkönnyítik a továbbtanulást.

A matekos érzék fejleszthető

Azt mondják, a matekhoz érzék kell… mi meg tudjuk mutatni, hogy mindenkinek(!) van ilyen érzéke. A Matek Oázis mindenkit megtanít a matematikára. Tananyagunk a Nemzeti Alaptantervet követve, lépésről-lépésre, témakörről-témakörre haladva épül fel minden évfolyamon.

Minden egyes témakörre igaz, hogy:
pipa
Szemléletes, könnyen érthető magyarázattal épül fel
pipa
Már a magyarázat közben is gyakoroltat
pipa
A diák a saját tempójában tud haladni
pipa
Bőséges lehetőség van a gyakorolásra – játékokkal is, interaktív módon.
pipa
A Matek Oázis folyamatosan elismeri a teljesítményt
pipa
A szülő nyomon követheti az eredményeket
pipa
Ha végig csinálod a feladatokat – egyetlen matek dolgozat sem foghat ki rajtad a témából!
VÁLASSZ CSOMAGOT lefelé mutató nyíl
Nagyon szeretjük oktatóvideóidat (matek), mert könnyen érthető, rendkívül részletesen magyaráz, lépésről-lépésre tanít és egyből gyakoroltat is, ellenőriz, mindezt kedvesen és türelmesen.
Ráadásul inspiráló is, mert mellőz mindenféle negatív felhangot, nem szegi kedvét a gyerkőcnek, ha valami éppen mégsem megy elsőre.
Csak gratulálni tudok e program kitalálójának és megvalósítójának! Hálás köszönet! Mind a tananyagért, mind a segítőkész, támogató, humánus hozzáállásukért.
Horváth Klaudia ( egy 7.osztályos és egy 6.osztályos leányzó anyukája)
2020 egy furcsa év

Visszajelzések alapján a digitális oktatás során változó módon fejezték be a tanévet a diákok: van, akinek sikerült végig jutni a tankönyvön, és érti is, amit tanultak, vannak, akik végigértek ugyan, de még homályosabb minden, mint eddig, és vannak osztályok, akik eléggé lemaradtak.

Szeptembertől zűrös lesz az iskola. A tanárok egy része majd igyekszik bepótolni az idei lemaradásokat, egy másik része pedig tudomást sem vesz majd róla. Az előbbi esetben az amúgy is feszített tanterv miatt lesz zűrös, utóbbiban azért, mert a matekban minden egymásra épül, és most nem lesz majd mire építeni. Ez különösen gondot jelenthet ott, ahol új tanár fogja tanítani a matekot.

Egy kimaradt témakör, amit nem sikerült megérteni, minden későbbi – erre építkező – témakör megértését, eredményességét veszélyezteti.

A Pótold a hiányosságaidat modullal segítünk, hogy gyorsan be tudjátok hozni a lemaradásokat!

VÁLASSZ CSOMAGOT lefelé mutató nyíl
Jövőre jobban sikerül a matek?

Képzeld csak el, ha minden dolgozat jobban sikerül, mint tavaly. Ha a következő félév végére csak egyetlen jeggyel jobb lesz az eredmény – és ha kettővel?

Képzeld csak el a matektanár arcát, amikor sorra írja a jobbnál jobb jegyeket a dolgozatra. – Biztosak vagyunk benne, hogy szívesen látnád!

Képzeld csak el a büszke szülői arcot, amint az ellenőrzőben nézi a jó eredményeket.

És ami a legfontosabb: képzeld el a diák arcát, akinek sikerült…

Az osztályban a két megszokott jó tanuló mellet az én kislányomnak is 5-ös lett (csak ők hárman írtak ötös dolgozatot). Ezen a tanárnője is elcsodálkozott és gratulált neki!
/Lehmann-Molnár Erika/
Sikerült 3 jegyet javítani!!! Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik ilyen hatékony oldal a szárnyaszegett matekosoknak. Elmondhatom, hogy gyermekünk megszerette a matematikát és örömmel fog neki a feladatoknak. Ezt egész eddig soha, senkivel, semmivel nem sikerült elérni. Köszönöm szépen, hogy vagytok! Ez volt az idei év legjobb befektetése és legnagyobb öröme eddig.
/Salló Hajnalka/
VÁLASSZ CSOMAGOT lefelé mutató nyíl
Ez nem csak üres beszéd:
Minden előfizetőnek garantáljuk, hogy jobban fog menni a matematika!
pipa

Most kaptok egy esélyt, hogy garantáltan javuljon a matekjegy már a következő félév végére:

Határozottan kijelentjük, hogyha bármely tananyagunkra előfizettek és nem sikerül 1 jegyet javítani (ötös esetén megtartani azt), és ezt jelzitek a következő félév végén, akkor visszaadjuk az előfizetés árát teljes egészében. Még azt sem kérdezzük meg, hogy használtátok-e a videókat.

Hiszünk a diákokban és a módszereinkben
Nekem nagyon tetszenek a módszerek. Sokkal jobban megértettem az anyagot, mint az iskolában. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy nem csak mondják, hogy hogyan kell csinálni, hanem képekkel és izgalmas feladatokkal dobják fel az egészet.
/Tuza Mira/
Nagyon tetszik a módszer, s bár nem vagyok matekzseni, de legalább megszerettem a matematikát, és nem rettenek meg egy-egy nehezebb példa láttán. Másoknak is fogom ajánlani.
/Gyenes Nikoletta/
Imádja a kislányom. Mindig nagyon nehezen tudtam rávenni a gyakorlásra, de ez a módszer nagyon tetszik neki.
/Szalai Mónika/
VÁLASSZ CSOMAGOT lefelé mutató nyíl
Tényleg segít ez nekünk?

Igen, segíteni fog. A Matek Oázis az egyetlen, amelyre az alábbiak igazak:

pipa
Bármikor elérhető – ha a gyermek reggel 6-kor felkel, és kedve támad egy leckét megnézni és játszani a gyakorló feladatokkal, akkor megteheti – amennyiben hozzáfér egy okoseszközhöz vagy számítógéphez.
pipa
Akárhányszor újra nézhető, játszható – és ezért nem kell különórát fizetni, könyveket, füzeteket megvenni és teleírni.
pipa
Minden ízében interaktív – nemcsak a gyakorlás ad tesztelési lehetőséget, hanem már a magyarázat közben, folyamatosan kérdez és megerősít az oktatóprogram, hogy jól értsen mindent a diák, amiről tanul.
pipa
A JEGYJAVÍTÓ GARANCIA garantálja, hogy sikerülni fog – ilyent máshol nem találsz. Nálunk alapvető, hogy a gyerekben is bízunk, nem csak a tudásban, amit adunk. Így garantáljuk a jobb eredményt – ő végigcsinálja, mi pedig tudjuk, hogy sikerülni fog. Mutass egy korrepetálás-csomagot, ahol ezt vállalják…
pipa
Egyszeri díj – nekünk nem a használat után fizetsz, csupán egy egyszeri díjat kérünk (amit akár részletben is teljesíthetsz). Ebből a díjból tudjuk fejleszteni a leckéinket, az infrastruktúránkat, hogy a jövőben is minél több diáknak tudjunk segíteni.
pipa
A gyerek is eldöntheti, hogy tetszik-e neki – ha a részletfizetést választod, akkor bármelyik részlet után dönthetsz úgy, hogy nem kéred, mert a gyerek nem használja. Így csak az ár egy kis részét kockáztatod. Mennyit is költöttél már feleslegesen arra, hogy az majd jó lesz a gyereknek, és végül a szekrény mélyén porosodik? Ez a kis kockázat a gyermekért van!
bőven megéri, hiszen 2 gyerek is használhatja. (..) gyakorlásnak is kitűnő. Viszont mindig előkerült, amikor hiányzás miatt lemaradtak, de a videóknak köszönhetően a teljesen új anyagot is megértették. A nagyobbik gyerkőcnél sajnos nem megfelelő a tanár, így ő ennek segítségével pótolja a meg nem értett részeket.
/Németh Éva/
VÁLASSZ CSOMAGOT lefelé mutató nyíl
Úgy érzed, ezt még fontolóra kell venned?

Összeszedtük a leggyakoribb kételyeket, kérdéseket és válaszokat, amiket az érdeklődőinktől hallottunk…

pipa
Meg kell beszélned a gyermekkel? – nagyon fontos, hogy a gyermek olyasvalamin tanuljon, amit ő is szeretne, de ugye tudod mit fog válaszolni, ha azt mondod, hogy kap egy számítógépes játékot, amivel matekot tanulhat? :)
Azt javasoljuk, hogy bátran rendeljétek meg a hozzáférést, próbáljatok meg először együtt leülni a gép elé a gyermekkel, és nézzetek meg egy olyan anyagot, amiben nehézségei vannak… Ha ráérez, már nem lesz Rád szükség. Ha pedig mégsem tudod rávenni a gyermeket, hogy használja, akkor éljetek az elégedettségi garanciával. Így belülről nézheti meg, mielőtt döntést hoz a dologról.
pipa
Elég már a kütyükből! – Jogos. Mi sem támogatjuk az agyatlan kütyübe-mélyedést. Ugyanakkor a digitális eszközök terjednek, és nem kopnak ki a mindennapokból. Unokáink már az óvodában is kütyüket fognak használni – ha tetszik ez, ha nem. Most azonban mérsékelten, hasznosan érdemes a kezükbe adni a lehetőséget. Elvégre a Matek Oázisban nem egy buta animációt néznek a Youtube-on, nem zombikat lövöldöznek napi 18 órában, hanem matematikát tanulnak, és dolgozatra készülnek.
pipa
Már így is sok volt a digitális oktatásból – Ha így látod, biztos, hogy nem a Matek Oázissal tanultál az iskolabezárás alatt (vagy legalábbis NEM CSAK velünk). A teljes Matek Oázis tananyag garantált segítséget és eredményeket ígér a gyermekeknek matekból. Ráadásul gyorsabban megtanulható vele a matek, mint a hagyományos módszerekkel. Gazdaságos, hiszen olcsóbb, mint heti 2-3 órában magántanárhoz járni, és rugalmasabb is, hiszen a rendszer nem lesz beteg, elérhető hajnal 5-kor vagy este 9-kor is. Tud igazodni az akármilyen szélsőséges napirendekhez is.
pipa
Meg kell még beszélned a pároddal? – erre csak biztatni tudunk. Számunkra is fontos a családi egység, hiszen sok gyermekes házaspárként üzemeltetjük a Matek Oázist. Nálunk is feszültséget okozna egy nem megbeszélt költség.
Ha tehetünk egy javaslatot, akkor add le a megrendelést most, és a fizetést halaszd későbbre – így ráértek megbeszélni a dolgot, és nyugodtan visszaléphetsz, ha mégsem szeretnétek beruházni a gyermek matek fejlődésébe.
pipa
Szerintem sokba kerül – A Matek Oázisban seregnyi informatikus, fejlesztő és tanár napról-napra azon dolgozik, hogy jobb, modernebb, elérhetőbb és érthetőbb legyen a tananyagunk. Az ő megélhetésükről az előfizetési díjakból gondoskodunk. Emiatt sajnos ennél lejjebb nem tudunk menni az árban, a jelenlegi csomagajánlat a lehető legolcsóbb elérhető előfizetésünk. A díjszabást egyébként úgy alakítottuk ki, hogy nagyjából 10-15 magánóra árán elérhető legyen a teljes tanévi tananyag.
pipa
Kell hozzá különleges eszköz? – Nem. Laptop vagy asztali számítógép, vagy tablet vagy okostelefon szükséges és internetkapcsolat. Szinte bármely eszközön hibátlanul futnak a tananyagok. Ha mégis elakadnál, jelezd ügyfélszolgálatunkon, és segítünk akár hétvégén is.
Tanárnak, diáknak nagyon jól használható. A hozzáférhető anyagok közül a legjobb.
/Pocsainé Vida Erzsébet, tanárnő/
Rendeld meg most, nem veszíthetsz!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő évfolyamot:

Vásárlás

Általános iskola

Középiskola

ÉRETTSÉGI

Analízis (EMELT szinthez + EGYETEMI matekhoz)

Nyelvtanulás

... így kényelmesebb is, mert nincs korrepetáló Tanár, amiért még plusz szorongana és szégyellné is magát.
És még egy apropó, hogy így mindenből belehúzott újra, jó kedvű és vidám lett megint. Ja, a legfontosabb: komolyan tervezi a jövőjét, tervezi a továbbtanulást!! "

Horváth Tünde

Baloghné Békési Beáta

Jól döntesz, ha a Matek Oázist választod.

Vásárlásodat előre is köszönöm.

Üdv: B. B. Bea