Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
ázisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés

Felvértezünk a matek dolgozat ellen!

Felvértezünk a matek dolgozat ellen!

Be tudod hozni minden lemaradásodat, garantáltan javítasz a matekjegyeden


Minden második gyermek – saját bevallása szerint - szorong matekdolgozat előtt. Még a szüleik sincsenek ezzel mindig tisztában. A szorongás mértéke változó: van, akinél átlagos vizsgadrukk tünetei jelentkeznek és van, akinek gyomorgörcse, fejfájása, pánikrohama van.

A matek nehéz tantárgy. Ugyanakkor sokan gondolják úgy, hogy legnagyobb részére semmi szükségük nem lesz az életben – ezzel még kisebb a motiváció arra, hogy szívesen foglalkozzanak vele…

De hiába félünk tőle és hiába gondoljuk, hogy nem való semmire: a matek végigkísér minket az iskolai évek alatt! A jobb matek eredmények pedig megkönnyítik a továbbtanulást.


A matekos érzék fejleszthető

A matekos érzék fejleszthető

A MatekOázis mindenkit megtanít a matematikára


Azt mondják, a matekhoz érzék kell… mi meg tudjuk mutatni, hogy mindenkinek(!) van ilyen érzéke. A Matek Oázis mindenkit megtanít a matematikára. Tananyagunk a Nemzeti Alaptantervet követve, lépésről-lépésre, témakörről-témakörre haladva épül fel minden évfolyamon.

Minden egyes témakörre igaz, hogy:


pipa Szemléletes, könnyen érthető magyarázattal épül fel
pipa Már a magyarázat közben is gyakoroltat
pipa A diák a saját tempójában tud haladni
pipa Bőséges lehetőség van a gyakorolásra – játékokkal is, interaktív módon.
pipa A Matek Oázis folyamatosan elismeri a teljesítményt
pipa A szülő nyomon követheti az eredményeket
pipa Ha végig csinálod a feladatokat – egyetlen matek dolgozat sem foghat ki rajtad a témából!

Nagyon szeretjük oktatóvideóidat (matek), mert könnyen érthető, rendkívül részletesen magyaráz, lépésről-lépésre tanít és egyből gyakoroltat is, ellenőriz, mindezt kedvesen és türelmesen.
Ráadásul inspiráló is, mert mellőz mindenféle negatív felhangot, nem szegi kedvét a gyerkőcnek, ha valami éppen mégsem megy elsőre.
Csak gratulálni tudok e program kitalálójának és megvalósítójának! Hálás köszönet! Mind a tananyagért, mind a segítőkész, támogató, humánus hozzáállásukért.
Horváth Klaudia ( egy 7.osztályos és egy 6.osztályos leányzó anyukája)

Jövőre jobban sikerül a matek?

Minden előfizetőnek garantáljuk,

hogy jobban fog menni a matematika!


Képzeld csak el, ha minden dolgozat jobban sikerül, mint tavaly. Ha a következő félév végére csak egyetlen jeggyel jobb lesz az eredmény – és ha kettővel?

Képzeld csak el a matektanár arcát, amikor sorra írja a jobbnál jobb jegyeket a dolgozatra. – Biztosak vagyunk benne, hogy szívesen látnád!

Képzeld csak el a büszke szülői arcot, amint az ellenőrzőben nézi a jó eredményeket.

És ami a legfontosabb: képzeld el a diák arcát, akinek sikerült…


Az osztályban a két megszokott jó tanuló mellet az én kislányomnak is 5-ös lett (csak ők hárman írtak ötös dolgozatot). Ezen a tanárnője is elcsodálkozott és gratulált neki!
Lehmann-Molnár Erika

Sikerült 3 jegyet javítani!!! Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik ilyen hatékony oldal a szárnyaszegett matekosoknak. Elmondhatom, hogy gyermekünk megszerette a matematikát és örömmel fog neki a feladatoknak. Ezt egész eddig soha, senkivel, semmivel nem sikerült elérni. Köszönöm szépen, hogy vagytok! Ez volt az idei év legjobb befektetése és legnagyobb öröme eddig.
Salló Hajnalka

Hiszünk a diákokban és a módszereinkben

Hiszünk a diákokban

és a módszereinkben


Imádja a kislányom. Mindig nagyon nehezen tudtam rávenni a gyakorlásra, de ez a módszer nagyon tetszik neki.
Szalai Mónika

Nekem nagyon tetszenek a módszerek. Sokkal jobban megértettem az anyagot, mint az iskolában. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy nem csak mondják, hogy hogyan kell csinálni, hanem képekkel és izgalmas feladatokkal dobják fel az egészet.
Tuza Mira

Nagyon tetszik a módszer, s bár nem vagyok matekzseni, de legalább megszerettem a matematikát, és nem rettenek meg egy-egy nehezebb példa láttán. Másoknak is fogom ajánlani.
Gyenes Nikoletta

Tényleg segít ez nekünk?

Igen, segíteni fog. A Matek Oázis az egyetlen, amelyre az alábbiak igazak:

1

Bármikor elérhető

Ha a gyermek reggel 6-kor felkel, és kedve támad egy leckét megnézni és játszani a gyakorló feladatokkal, akkor megteheti – amennyiben hozzáfér egy okoseszközhöz vagy számítógéphez.

2

Akárhányszor újra nézhető, játszható

És ezért nem kell különórát fizetni, könyveket, füzeteket megvenni és teleírni.

3

Minden ízében interaktív

Nemcsak a gyakorlás ad tesztelési lehetőséget, hanem már a magyarázat közben, folyamatosan kérdez és megerősít az oktatóprogram, hogy jól értsen mindent a diák, amiről tanul.

4

A JEGYJAVÍTÓ GARANCIA garantálja, hogy sikerülni fog

Ilyent máshol nem találsz. Nálunk alapvető, hogy a gyerekben is bízunk, nem csak a tudásban, amit adunk. Így garantáljuk a jobb eredményt – ő végigcsinálja, mi pedig tudjuk, hogy sikerülni fog. Mutass egy korrepetálás-csomagot, ahol ezt vállalják...

5

Egyszeri díj

Nekünk nem a használat után fizetsz, csupán egy egyszeri díjat kérünk (amit akár részletben is teljesíthetsz). Ebből a díjból tudjuk fejleszteni a leckéinket, az infrastruktúránkat, hogy a jövőben is minél több diáknak tudjunk segíteni.

6

A gyerek is eldöntheti, hogy tetszik-e neki

Ha a részletfizetést választod, akkor bármelyik részlet után dönthetsz úgy, hogy nem kéred, mert a gyerek nem használja. Így csak az ár egy kis részét kockáztatod. Mennyit is költöttél már feleslegesen arra, hogy az majd jó lesz a gyereknek, és végül a szekrény mélyén porosodik? Ez a kis kockázat a gyermekért van!


Meg kell beszélned a gyermekkel?

Nagyon fontos, hogy a gyermek olyasvalamin tanuljon, amit ő is szeretne, de ugye tudod mit fog válaszolni, ha azt mondod, hogy kap egy számítógépes játékot, amivel matekot tanulhat? :)

Azt javasoljuk, hogy bátran rendeljétek meg a hozzáférést, próbáljatok meg először együtt leülni a gép elé a gyermekkel, és nézzetek meg egy olyan anyagot, amiben nehézségei vannak… Ha ráérez, már nem lesz Rád szükség. Ha pedig mégsem tudod rávenni a gyermeket, hogy használja, akkor éljetek az elégedettségi garanciával. Így belülről nézheti meg, mielőtt döntést hoz a dologról.

Elég már a kütyükből!

Jogos. Mi sem támogatjuk az agyatlan kütyübe-mélyedést. Ugyanakkor a digitális eszközök terjednek, és nem kopnak ki a mindennapokból. Unokáink már az óvodában is kütyüket fognak használni – ha tetszik ez, ha nem. Most azonban mérsékelten, hasznosan érdemes a kezükbe adni a lehetőséget. Elvégre a Matek Oázisban nem egy buta animációt néznek a Youtube-on, nem zombikat lövöldöznek napi 18 órában, hanem matematikát tanulnak, és dolgozatra készülnek.

Már így is sok volt a digitális oktatásból

Ha így látod, biztos, hogy nem a Matek Oázissal tanultál az iskolabezárás alatt (vagy legalábbis NEM CSAK velünk). A teljes Matek Oázis tananyag garantált segítséget és eredményeket ígér a gyermekeknek matekból. Ráadásul gyorsabban megtanulható vele a matek, mint a hagyományos módszerekkel. Gazdaságos, hiszen olcsóbb, mint heti 2-3 órában magántanárhoz járni, és rugalmasabb is, hiszen a rendszer nem lesz beteg, elérhető hajnal 5-kor vagy este 9-kor is. Tud igazodni az akármilyen szélsőséges napirendekhez is.

Meg kell még beszélned a pároddal?

Erre csak biztatni tudunk. Számunkra is fontos a családi egység, hiszen sok gyermekes házaspárként üzemeltetjük a Matek Oázist. Nálunk is feszültséget okozna egy nem megbeszélt költség.

Ha tehetünk egy javaslatot, akkor add le a megrendelést most, és a fizetést halaszd későbbre – így ráértek megbeszélni a dolgot, és nyugodtan visszaléphetsz, ha mégsem szeretnétek beruházni a gyermek matek fejlődésébe.

Szerintem sokba kerül

A Matek Oázisban seregnyi informatikus, fejlesztő és tanár napról-napra azon dolgozik, hogy jobb, modernebb, elérhetőbb és érthetőbb legyen a tananyagunk. Az ő megélhetésükről az előfizetési díjakból gondoskodunk. Emiatt sajnos ennél lejjebb nem tudunk menni az árban, a jelenlegi csomagajánlat a lehető legolcsóbb elérhető előfizetésünk. A díjszabást egyébként úgy alakítottuk ki, hogy nagyjából 10-15 magánóra árán elérhető legyen a teljes tanévi tananyag.

Kell hozzá különleges eszköz?

Nem. Laptop vagy asztali számítógép, vagy tablet vagy okostelefon szükséges és internetkapcsolat. Szinte bármely eszközön hibátlanul futnak a tananyagok. Ha mégis elakadnál, jelezd ügyfélszolgálatunkon, és segítünk akár hétvégén is.

Vásárlás... így kényelmesebb is, mert nincs korrepetáló Tanár, amiért még plusz szorongana és szégyellné is magát.
És még egy apropó, hogy így mindenből belehúzott újra, jó kedvű és vidám lett megint. Ja, a legfontosabb: komolyan tervezi a jövőjét, tervezi a továbbtanulást!!
Horváth Tünde

Baloghné Békési Beáta

Jól döntesz, ha a Matek Oázist választod.

Vásárlásodat előre is köszönöm.

Üdv: B. B. Bea