Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés

A nyári ajánlathoz válassz évfolyamot!

Interaktív tananyagok = örömteli tanulás

1

Bármikor elérhető

Ha a gyermek reggel 6-kor felkel, és kedve támad egy leckét megnézni és játszani a gyakorló feladatokkal, akkor megteheti – amennyiben hozzáfér egy okoseszközhöz vagy számítógéphez.

2

Akárhányszor újra nézhető, játszható

És ezért nem kell különórát fizetni, könyveket, füzeteket megvenni és teleírni.

3

Minden ízében interaktív

Nemcsak a gyakorlás ad tesztelési lehetőséget, hanem már a magyarázat közben, folyamatosan kérdez és megerősít az oktatóprogram, hogy jól értsen mindent a diák, amiről tanul.

4

Egyszeri díj

Nekünk nem a használat után fizetsz, csupán egy egyszeri díjat kérünk (amit akár részletben is teljesíthetsz). Ebből a díjból tudjuk fejleszteni a leckéinket, az infrastruktúránkat, hogy a jövőben is minél több diáknak tudjunk segíteni.

5

A gyerek is eldöntheti, hogy tetszik-e neki

Ha a részletfizetést választod, akkor bármelyik részlet után dönthetsz úgy, hogy nem kéred, mert a gyerek nem használja. Így csak az ár egy kis részét kockáztatod. Mennyit is költöttél már feleslegesen arra, hogy az majd jó lesz a gyereknek, és végül a szekrény mélyén porosodik? Ez a kis kockázat a gyermekért van!

Meg kell beszélned a gyermekkel?

Nagyon fontos, hogy a gyermek olyasvalamin tanuljon, amit ő is szeretne, de ugye tudod mit fog válaszolni, ha azt mondod, hogy kap egy számítógépes játékot, amivel matekot tanulhat? :)

Azt javasoljuk, hogy bátran rendeljétek meg a hozzáférést, próbáljatok meg először együtt leülni a gép elé a gyermekkel, és nézzetek meg egy olyan anyagot, amiben nehézségei vannak… Ha ráérez, már nem lesz Rád szükség. Ha pedig mégsem tudod rávenni a gyermeket, hogy használja, akkor éljetek az elégedettségi garanciával. Így belülről nézheti meg, mielőtt döntést hoz a dologról.

Elég már a kütyükből!

Jogos. Mi sem támogatjuk az agyatlan kütyübe-mélyedést. Ugyanakkor a digitális eszközök terjednek, és nem kopnak ki a mindennapokból. Unokáink már az óvodában is kütyüket fognak használni – ha tetszik ez, ha nem. Most azonban mérsékelten, hasznosan érdemes a kezükbe adni a lehetőséget. Elvégre a Matek Oázisban nem egy buta animációt néznek a Youtube-on, nem zombikat lövöldöznek napi 18 órában, hanem matematikát tanulnak, és dolgozatra készülnek.

Már így is sok volt a digitális oktatásból

Ha így látod, biztos, hogy nem a Matek Oázissal tanultál az iskolabezárás alatt (vagy legalábbis NEM CSAK velünk). A teljes Matek Oázis tananyag garantált segítséget és eredményeket ígér a gyermekeknek matekból. Ráadásul gyorsabban megtanulható vele a matek, mint a hagyományos módszerekkel. Gazdaságos, hiszen olcsóbb, mint heti 2-3 órában magántanárhoz járni, és rugalmasabb is, hiszen a rendszer nem lesz beteg, elérhető hajnal 5-kor vagy este 9-kor is. Tud igazodni az akármilyen szélsőséges napirendekhez is.

Meg kell még beszélned a pároddal?

Erre csak biztatni tudunk. Számunkra is fontos a családi egység, hiszen sok gyermekes házaspárként üzemeltetjük a Matek Oázist. Nálunk is feszültséget okozna egy nem megbeszélt költség.

Ha tehetünk egy javaslatot, akkor add le a megrendelést most, és a fizetést halaszd későbbre – így ráértek megbeszélni a dolgot, és nyugodtan visszaléphetsz, ha mégsem szeretnétek beruházni a gyermek matek fejlődésébe.

Szerintem sokba kerül

A Matek Oázisban seregnyi informatikus, fejlesztő és tanár napról-napra azon dolgozik, hogy jobb, modernebb, elérhetőbb és érthetőbb legyen a tananyagunk. Az ő megélhetésükről az előfizetési díjakból gondoskodunk. Emiatt sajnos ennél lejjebb nem tudunk menni az árban, a jelenlegi csomagajánlat a lehető legolcsóbb elérhető előfizetésünk. A díjszabást egyébként úgy alakítottuk ki, hogy nagyjából 10-15 magánóra árán elérhető legyen a teljes tanévi tananyag.

Kell hozzá különleges eszköz?

Nem. Laptop vagy asztali számítógép, vagy tablet vagy okostelefon szükséges és internetkapcsolat. Szinte bármely eszközön hibátlanul futnak a tananyagok. Ha mégis elakadnál, jelezd ügyfélszolgálatunkon, és segítünk akár hétvégén is.
... így kényelmesebb is, mert nincs korrepetáló Tanár, amiért még plusz szorongana és szégyellné is magát.
És még egy apropó, hogy így mindenből belehúzott újra, jó kedvű és vidám lett megint. Ja, a legfontosabb: komolyan tervezi a jövőjét, tervezi a továbbtanulást!!
Horváth Tünde
Baloghné Békési Beáta

Jól döntesz, ha a Matek Oázist választod.

Vásárlásodat előre is köszönöm.

Üdv: B. B. Bea